केमेइ म्याक्स केएम-८५७२ प्रो लक्जरी प्लास्टिक प्याक्ड केएम२३७३ प्रोफेशनल बार्बर क्लिपर बक्स कर्डलेस ट्रिमर ३इन१ सेट इलेक्ट्रिक डकसँग
- अवलोकन
- सोधपुछ
- सम्बन्धित उत्पादनहरू

उत्पादको नाम |
केमेइ विद्युत केश क्लिपर ट्रिमर ग्रूमर रेजर शेभर सेट जसमा केएम-२३७३, केएम-२२६८, केएम-टी४०९ ३इन१ कोड प्लास्टिक बक्स/सूट/केस समावेश छ
|
मोडेल नम्बर |
केएम-८५७२ |
प्रमाणपत्रहरू |
* आइएसओ ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी * यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी ६२१३३ (ब्याट्रीका लागि)
|
उत्पादको रङ्गहरू |
कालो |
सामानहरू |
* क्लिपर एक्स१ * ट्रिमर एकवटा * रेजर एक्स१ * केबल एक्स१
* ब्लेड प्लास्टिक अडाप्टर (१.५-१३ मिमी) एक्स ९=२=११
* कपडाको झोला एक्स१
* तेलको बोतल एक्स१
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1
* कोड बक्स एक्स१
|
सामग्री |
* शरीर: एबीएस + एलइडी * ब्लेड: DLC
डीएलसी-लेपित (डायमन्ड-जस्तो कार्बन) ब्लेड फाइदाहरूः
उच्च कठोरता, उत्कृष्ट पहनने प्रतिरोध, अधिक समयसम्म तीक्ष्णता कायम राख्छ, चिकनी काट्नको लागि घर्षण कम गर्दछ, गर्मी र हल्ला कम गर्दछ, र अधिक टिकाऊ र सफा गर्न सजिलो छ।
|
प्रविधि डाटा |
* 3000 /2000 /2000mAh ली-ब्याट्री * 7500RPM (उच्च गति मोटर) ट्रिमरको लागि
* 65DB क्लिपरको लागि
* ५डब्ल्यू
* ५भी
* ११०-२४०भीएल
* १-३ घण्टा चार्जिङ समय
* १०० मिनेट भन्दा बढी प्रयोग समय
* कर्डलेस
* 5 गति क्लिपर लागि समायोज्य
|
आकार |
* क्लिपर: 160mm*60mm * ट्रिमर: 152mm*44mm * रेजर: १२० मिमी * ७० मिमी
* डिब्बा: २६७ मिमी * ८५ मिमी * ३६५ मिमी
* कार्टन: ४२७ * ५३६ * ३६७ मिमी
* प्रत्येक कार्टनमा १० वटा वस्तु
|
तौल |
* डिब्बा: २३२३ ग्राम * कार्टन: २५.५ किलोग्राम
|
एलइडी प्रदर्शन |
* शक्ति सन्तुलन
* तेल सन्तुलन
* चार्जिङ अन/अफ
|
अनुप्रयोग परिदृश्य |
* बार्बर शपको बाल र दाढी काट्ने उपकरण * बार्बर साथीहरूलाई उपहार
|














उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।
२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।
३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।
४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।
५. प्रश्न: सेवा नेतृत्व समय कति हो?
उत्तर: पठाउने समय
* तपाईंले शेष रकम तिर्नु भएपछि कुनै परिवर्तन नगरी ढुलाइ गरिन्छ — ३-७ दिन * यदि OEM अर्डरहरू हाम्रो सँगको अनुबन्ध वा समझौतामा आधारित छन् भने
sales
भुक्तानी समय
* अनलाइन भुक्तानी छिटो हुन्छ — १-३ दिन
* अफलाइन/टीटी — ३-७ दिन
६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी त्यो गर्न सक्छौं, उत्पादनहरूको लागि MOQ ५००-१००० पिस र रङ्ग बक्सको लागि २००० पिससँग।
७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।
८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।
९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।
१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
उत्तर: निश्चित रूपमा, वैश्विक ब्राण्ड मूल्य प्रबन्धन प्रणाली ब्राण्ड एजेन्ट — SVIP — VIP — थोक
* मात्रा वा वार्षिक क्रय रकम वा एजेन्टको मूडमा आधारित
* नमुनाको लागत थोक मूल्यको दोब्बर हुन्छ (सामान्यतया तपाईंलाई तेलको बोतल निकालेर पठाउन सुझाव दिन्छौं ताकि तपाईंको ढुवानी लागत बचत होस्)
लागत, विशेषगरी वायुमार्गद्वारा पठाउँदा।
AR
BG
CS
DA
NL
FI
FR
DE
EL
HI
IT
JA
KO
PL
PT
RO
RU
ES
SV
TL
ID
UK
VI
TH
TR
MS
BE
AZ
BN
LO
LA
NE
SO
MY
KK
SU
TG
UZ
KY







