सम्पर्क गर्नुहोस्

KEMEI Kmt228 ७५००RPM छिटो गति LCD प्रदर्शन ढलान रङ्गको केश शेवर पोर्टेबल क्लासिक दाँते काट्ने उपकरण डुवल ब्लेड रेजर इलेक्ट्रिक

KEMEI Kmt228 ७५००RPM छिटो गति LCD प्रदर्शन ढलान रङ्गको केश शेवर पोर्टेबल क्लासिक दाँते काट्ने उपकरण डुवल ब्लेड रेजर इलेक्ट्रिक

  • अवलोकन
  • सोधपुछ
  • सम्बन्धित उत्पादनहरू
सेवा
कार्यक्षमता अनुरूप मूल्यसहित, पहिलो प्राथमिकता हाल्दैनेस
नमूना समय
३-७दिन
भुक्तानी
T/T(30% डिपजिट अर्डर निश्चित गर्दछैन, 70% शिपमेन्ट प्रथम) 100% Western Union Quick Cash
उत्पादन समय
7-30 दिन वा राशि भन्दा थप
पठाउने तरिकाहरू
DHL, EMS, UPS, Fedex, वायु पत्र, समुद्र पठाउने आदि
बन्दरगाह
शंघाई पोर्ट; निङ्बो पोर्ट
१. प्रश्न: के तपाईं निर्माता हुनुहुन्छ वा व्यापारिक कम्पनी? र म तपाईंहरूलाई भेट्न सक्छु?
उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।

२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।

३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।

४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।

५. प्रश्न: लीड टाइम कति हो?
A: सामान्यतया लगभग १० कार्यकालीन दिनमा, तर अन्तिम समय वास्तविक स्थितिबाट निर्भर छ।

६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी माइनिमम ऑर्डर क्वांटिटी (MOQ) ५००-१००० पिसे उत्पादनको लागि र ३००० पिसे रङ्गीन बॉक्सको लागि यस्तो काम गर्न सक्दछ।

७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।

८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।

९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।

१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
A: जी हो, हामी तपाईंको परिमाण भित्रै सबैभन्दा अधिक प्रतिस्पर्धात्मक मूल्य पेश गर्न सक्छौं। तपाईंले कति खरीद्नुहुन्छ त्यसबाट लागि महँगो हुनेछ।

सम्पर्क गर्नुहोस्

अनुशंसित उत्पादहरू