सम्पर्क गर्नुहोस्

केमेई केम-टी४१६ १३००० आरपीएम सबैभन्दा छिटो मोटर पुन: आवेशन योग्य दाढी विद्युत रेजर १६०० एमएएच लि-ब्याट्री सँगै शक्तिशाली दाढी शेभर ५ स्टेनलेस स्टील ब्लेड

केमेई केम-टी४१६ १३००० आरपीएम सबैभन्दा छिटो मोटर पुन: आवेशन योग्य दाढी विद्युत रेजर १६०० एमएएच लि-ब्याट्री सँगै शक्तिशाली दाढी शेभर ५ स्टेनलेस स्टील ब्लेड

  • अवलोकन
  • सोधपुछ
  • सम्बन्धित उत्पादनहरू
उत्पादको नाम
केमेइ विद्युतीय दाढी रेजर

नयाँ प्रविधि: औंलाले स्पर्श गरेर संचालन गर्ने थर्मल प्रेरण नियन्त्रण स्विच
मोडेल नम्बर
केमी-टी४१६
प्रमाणपत्रहरू
* आइएसओ ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी
* यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी ६२१३३ (ब्याट्रीका लागि)
उत्पादको रङ्गहरू
कालो
सामानहरू
* रेजर एक्स१
* केबल एक्स१
* कपडाको झोला एक्स१
* हातमा लिएर जान सकिने केस एकवटा
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1
* रङ्गिन डब्बा X1
सामग्री
* शरीर: एबीएस + एलइडी
* ब्लेडः वोल्फ्रेम स्टील 5 ब्लेड
प्रविधि डाटा
* १६००एमएएच लि-ब्याट्री
* 13000RPM (उच्च गति मोटर) ट्रिमरको लागि
* ५डब्ल्यू
* ५भी
* ११०-२४०भीएल
* १-३ घण्टा चार्जिङ समय
* >60 मिनेट समय प्रयोग गर्दै
आकार
* रेजर: 60mm*70mm
* बक्सः १३०mm*१३०mm*७०mm
* कार्टन:460*425*290mm
* प्रत्येक कार्टनमा १० वटा वस्तु
तौल
* बक्स ३८६ ग्राम
* कार्टनः १५.२ किलो
एलइडी प्रदर्शन
* चार्जिङ अन/अफ
अनुप्रयोग परिदृश्य
* पुरुष दाढ़ी काटने की मशीन
१. प्रश्न: के तपाईं निर्माता हुनुहुन्छ वा व्यापारिक कम्पनी? र म तपाईंहरूलाई भेट्न सक्छु?
उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।

२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।

३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।

४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।

५. प्रश्न: लीड टाइम कति हो?
A: सामान्यतया लगभग १० कार्यकालीन दिनमा, तर अन्तिम समय वास्तविक स्थितिबाट निर्भर छ।

६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी माइनिमम ऑर्डर क्वांटिटी (MOQ) ५००-१००० पिसे उत्पादनको लागि र ३००० पिसे रङ्गीन बॉक्सको लागि यस्तो काम गर्न सक्दछ।

७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।

८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।

९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।

१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
A: जी हो, हामी तपाईंको परिमाण भित्रै सबैभन्दा अधिक प्रतिस्पर्धात्मक मूल्य पेश गर्न सक्छौं। तपाईंले कति खरीद्नुहुन्छ त्यसबाट लागि महँगो हुनेछ।

सम्पर्क गर्नुहोस्

अनुशंसित उत्पादहरू