केमेइ केएम-टी४१० १३ स्पीड १२००एमएएच ९०००आरपीएम इलेक्ट्रिक बियर्ड रेजर आइपीएक्स६ वाटरप्रुफ हेयर बल्डिङ मेसिन ट्रिपल ब्लेड सँग मिनी शेभर
- अवलोकन
- सोधपुछ
- सम्बन्धित उत्पादनहरू

उत्पादको नाम |
केमेई विद्युतीय केश/दाढी शेभर मिनी ट्रिमर सँगै |
मोडेल नम्बर |
केम-टी४१० |
प्रमाणपत्रहरू |
* आइएसओ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी, * यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी६२१३३ (ब्याट्रीका लागि) |
उत्पादको रङ्गहरू |
कालो |
सामानहरू |
* शेभर एक्स १ * केबल एक्स १ (इनपुट टाइप-सी, आउटपुट यूएसबी)
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1 * रङ्गिन डब्बा X1 |
सामग्री |
* प्लास्टिक |
प्रविधि डाटा |
* ओठो गति
* ट्रिपल ब्लेड
* संयुक्त १ मिनी रेजर • १२०० एमएएच लि-ब्याट्री * ९०००आरपीएम (उच्च गति मोटर)
* ५डब्ल्यू * ५भी * ११०-१२०भीएल * १-३ घण्टा चार्जिङ समय * >80 मिनेट समय प्रयोग गर्दै * कर्डलेस * 13 गति -6200/64006600/6800/7000/7200/7400/7600/8000/8200/8400/8600/9000 *आईपीएक्स६ वाटरप्रूफ (धोने योग्य)
|
आकार |
* रेजर: 130mm*60mm * बक्स:67mm*98mm*201mm
* कार्टनः२०*४१०*२८०एमएम
* 32 पीसी एक कार्टनमा |
तौल |
* बक्सः५६५ ग्राम * कार्टनः 19.5kg
|
एलइडी प्रदर्शन |
* आरपीएम * शक्ति सन्तुलन
|
अनुप्रयोग परिदृश्य |
* नाईको पसल खोटा / दाढ़ी काटनेको औजार * व्यक्तिगत हेडहेयर डिफाइबर
* धेरै नातेदारहरूलाई उपहार: बॉयफ्रेन्ड, पति, भाइहरू, बुबा, बुबाको बुबा |















उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।
२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।
३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।
४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।
५. प्रश्न: सेवा नेतृत्व समय कति हो?
A:निर्यात समय
* तपाईंले शेष रकम तिर्नु भएपछि कुनै परिवर्तन नगरी ढुलाइ गरिन्छ — ३-७ दिन * यदि OEM अर्डरहरू हाम्रो सँगको अनुबन्ध वा समझौतामा आधारित छन् भने
sales
भुक्तानी समय
* अनलाइन भुक्तानी छिटो हुन्छ — १-३ दिन
* अफलाइन/टीटी — ३-७ दिन
६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी त्यो गर्न सक्छौं, उत्पादनहरूको लागि MOQ ५००-१००० पिस र रङ्ग बक्सको लागि २००० पिससँग।
७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।
८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
जवाफ: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै पनि क्षतिप्राप्त उत्पादका लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको मुद्दा हुन्छ भने, हामी क्षतिप्राप्त वस्तुलाई फेरी दिनेछौं। तर, तपाईंलाई क्षतिप्राप्त वस्तुलाई हामीलाई फर्काउन र शिपिङ्गको लागत भुक्तान गर्न पर्छ।
तपाईंलाई क्षतिप्राप्त वस्तुलाई हामीलाई फर्काउन र शिपिङ्गको लागत भुक्तान गर्न पर्छ।
९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
जवाफ: हो, हामी पेशेवर टीम छ जसले समाप्त उत्पाद, अनुपूरकहरू र पैकिङ्गको गुणस्तर जाँच्छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनको चारो बाट प्लास्टिक बिढाएको बोर्ड बैग लगाउँदैछौं जसले सामानलाई सुरक्षित रूपमा राख्छ।
बोर्ड बैग प्रत्येक कार्टनको चारो बाट प्लास्टिक बिढाएको बोर्ड बैग लगाउँदैछौं जसले सामानलाई सुरक्षित रूपमा राख्छ।
१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
उत्तरः हो, ग्लोबल ब्रान्ड मूल्य व्यवस्थापन प्रणालीब्रान्ड एजेन्ट---SVIP---VIP---थोक बिक्री
* मात्रा वा वार्षिक क्रय रकम वा एजेन्टको मूडमा आधारित
* नमुनाको लागत थोक मूल्यको दोब्बर हुन्छ (सामान्यतया तपाईंलाई तेलको बोतल निकालेर पठाउन सुझाव दिन्छौं ताकि तपाईंको ढुवानी लागत बचत होस्)
लागत, विशेषगरी वायुमार्गद्वारा पठाउँदा।
११. प्रश्न: केमेइका भुक्तानी नीतिहरू के हुन्?
उत्तर: टी/टी (पुष्टि गरिएको अर्डर पछि ३०% अग्रिम रकम, शिपमेन्ट अघि ७०%), १००%, पश्चिमी संघीय क्विक क्यास।
१२. प्रश्न: नजिकैको बन्दरगाह कहाँ छ?
शाङ्हाई वा निङ्बो बन्दरगाह।
AR
BG
CS
DA
NL
FI
FR
DE
EL
HI
IT
JA
KO
PL
PT
RO
RU
ES
SV
TL
ID
UK
VI
TH
TR
MS
BE
AZ
BN
LO
LA
NE
SO
MY
KK
SU
TG
UZ
KY






