सम्पर्क गर्नुहोस्

केमी केएम-८५४९ ५डब्ल्यू शक्तिशाली २५००एमएएच लि-ब्याट्री हेयर स्यालन कट मेसिन सेरामिक डीएलसी समायोज्य ब्लेड ९०००आरपीएम मोटर हेयर क्लिपर रोह्स

केमी केएम-८५४९ ५डब्ल्यू शक्तिशाली २५००एमएएच लि-ब्याट्री हेयर स्यालन कट मेसिन सेरामिक डीएलसी समायोज्य ब्लेड ९०००आरपीएम मोटर हेयर क्लिपर रोह्स

  • अवलोकन
  • सोधपुछ
  • सम्बन्धित उत्पादनहरू
उत्पादको नाम
केमेइ विद्युत हेर क्लिपर
मोडेल नम्बर
केएम-८५४९
फाइदाहरू
होस्टिङ सतह लग्जरी डिजाइनिङ
सेरामिक + डीएलसी ब्लेडहरू
प्रमाणपत्रहरू
* आइएसओ ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी
* यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी ६२१३३ (ब्याट्रीका लागि)
उत्पादको रङ्गहरू
निलो
सामानहरू
* क्लिपर एक्स१
* केबल एक्स१
* ब्लेड प्लास्टिक अडाप्टर (१.५-१२एमएम) एक्स६
* तेलको बोतल एक्स१
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1
सामग्री
* शरीर: धातु
* ब्लेड: सेरामिक + डीएलसी
प्रविधि डाटा
* २५००एमएएच लि-बैट्री
* ९०००आरपीएम (उच्च गति मोटर)
* ५डब्ल्यू
* ५भी
* ११०-२४०भीएल
* १-३ घण्टा चार्जिङ समय
* १०० मिनेट भन्दा बढी प्रयोग समय
* कर्डलेस
आकार
* क्लिपर: १८०मिमी*५०मिमी
* डिब्बा: २७०मिमी*२३५मिमी*६२मिमी
* कार्टन: ५५५*४९०*४००मिमी
* प्रत्येक कार्टनमा २४ वटा
तौल
* डिब्बा: ९४०ग्राम
* कार्टनः २ 26 किलोग्राम
एलइडी प्रदर्शन
* डिजिटल सङ्ख्यामा विद्युत् सन्तुलन प्रदर्शन
अनुप्रयोग परिदृश्य
* बार्बर शपको लागि केश र दाढी काट्ने औजार, व्यक्तिगत केश/दाढी काट्ने औजार
* नाई मित्र, पुरुष मित्र, पुरुष नातेदारलाई उपहार
१. प्रश्न: के तपाईं निर्माता हुनुहुन्छ वा व्यापारिक कम्पनी? र म तपाईंहरूलाई भेट्न सक्छु?
उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।

२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।

३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।

४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।

५. प्रश्न: सेवा नेतृत्व समय कति हो?
उत्तर: पठाउने समय
* तपाईंले शेष रकम तिर्नु भएपछि कुनै परिवर्तन नगरी ढुलाइ गरिन्छ — ३-७ दिन * यदि OEM अर्डरहरू हाम्रो सँगको अनुबन्ध वा समझौतामा आधारित छन् भने
sales
भुक्तानी समय
* अनलाइन भुक्तानी छिटो हुन्छ — १-३ दिन
* अफलाइन/टीटी — ३-७ दिन


६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी त्यो गर्न सक्छौं, उत्पादनहरूको लागि MOQ ५००-१००० पिस र रङ्ग बक्सको लागि २००० पिससँग।

७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।

८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।

९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।

१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
उत्तर: निश्चित रूपमा, वैश्विक ब्राण्ड मूल्य प्रबन्धन प्रणाली ब्राण्ड एजेन्ट — SVIP — VIP — थोक
* मात्रा वा वार्षिक क्रय रकम वा एजेन्टको मूडमा आधारित
* नमुनाको लागत थोक मूल्यको दोब्बर हुन्छ (सामान्यतया तपाईंलाई तेलको बोतल निकालेर पठाउन सुझाव दिन्छौं ताकि तपाईंको ढुवानी लागत बचत होस्)
लागत, विशेषगरी वायुमार्गद्वारा पठाउँदा।

११. प्रश्न: केमेइका भुक्तानी नीतिहरू के हुन्?
उत्तर: टी/टी (पुष्टि गरिएको अर्डर पछि ३०% अग्रिम रकम, शिपमेन्ट अघि ७०%), १००%, पश्चिमी संघीय क्विक क्यास।

१२. प्रश्न: नजिकैको बन्दरगाह कहाँ छ?
शाङ्हाई वा निङ्बो बन्दरगाह।

सम्पर्क गर्नुहोस्

अनुशंसित उत्पादहरू