सम्पर्क गर्नुहोस्

केमेई केएम-१९११ २५००एमएएच ७५००आरपीएम ५डब्ल्यू समायोज्य स्टेनलेस स्टील ब्लेड कर्डलेस हेर क्लिपर बार्बरिङ कटर मेशिन चार्जिङ डक

केमेई केएम-१९११ २५००एमएएच ७५००आरपीएम ५डब्ल्यू समायोज्य स्टेनलेस स्टील ब्लेड कर्डलेस हेर क्लिपर बार्बरिङ कटर मेशिन चार्जिङ डक

  • अवलोकन
  • सोधपुछ
  • सम्बन्धित उत्पादनहरू
उत्पादको नाम
केमेइ विद्युत हेयर क्लिपर चार्जिङ डक सँग
मोडेल नम्बर
केएम-१९११
प्रमाणपत्रहरू
* आइएसओ ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी
* यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी ६२१३३ (ब्याट्रीका लागि)
उत्पादको रङ्गहरू
निलो
सुनौलो
सामानहरू
* क्लिपर एक्स१
* केबल एक्स१
* ब्लेड प्लास्टिक अडाप्टर (१.५-१२एमएम) एक्स६
* पुन: आवेशन योग्य डक एकवटा
* तेलको बोतल एक्स१
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1
सामग्री
* शरीर: प्लास्टिक
* ब्लेड: DLC
प्रविधि डाटा
* २५००एमएएच लि-बैट्री
• ७५०० आरपीएम (उच्च गतिको मोटर)
* ५डब्ल्यू
* ५भी
* ११०-२४०भीएल
* १-३ घण्टा चार्जिङ समय
* १०० मिनेट भन्दा बढी प्रयोग समय
* कर्डलेस
* 2 गति क्लिपर लागि समायोज्य
आकार
* क्लिपरः 170mm*60mm
* बक्सः 240mm*54mm*207mm
* कार्टनः५००*४३२*३३५ मिमी
* २० पीसी एक कार्टनमा
तौल
• डिब्बा: ९०० ग्राम
* कार्टनः १८.५ किलो
एलइडी प्रदर्शन
* शक्ति सन्तुलन
* चार्जिंग ON/OFF प्रतिमा
* डिजिटल आरएमपी
अनुप्रयोग परिदृश्य
* बार्बर शपको लागि केश र दाढी काट्ने औजार, व्यक्तिगत केश/दाढी काट्ने औजार
* बार्बर साथीहरू, महिला साथीहरू, महिला आत्मीयहरूलाई उपहार
१. प्रश्न: के तपाईं निर्माता हुनुहुन्छ वा व्यापारिक कम्पनी? र म तपाईंहरूलाई भेट्न सक्छु?
उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।

२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।

३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।

४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।

५. प्रश्न: सेवा नेतृत्व समय कति हो?
उत्तर: पठाउने समय
* तपाईंले शेष रकम तिर्नु भएपछि कुनै परिवर्तन नगरी ढुलाइ गरिन्छ — ३-७ दिन * यदि OEM अर्डरहरू हाम्रो सँगको अनुबन्ध वा समझौतामा आधारित छन् भने
sales
भुक्तानी समय
* अनलाइन भुक्तानी छिटो हुन्छ — १-३ दिन
* अफलाइन/टीटी — ३-७ दिन


६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी त्यो गर्न सक्छौं, उत्पादनहरूको लागि MOQ ५००-१००० पिस र रङ्ग बक्सको लागि २००० पिससँग।

७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।

८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।

९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।

१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
उत्तर: निश्चित रूपमा, वैश्विक ब्राण्ड मूल्य प्रबन्धन प्रणाली ब्राण्ड एजेन्ट — SVIP — VIP — थोक
* मात्रा वा वार्षिक क्रय रकम वा एजेन्टको मूडमा आधारित
* नमुनाको लागत थोक मूल्यको दोब्बर हुन्छ (सामान्यतया तपाईंलाई तेलको बोतल निकालेर पठाउन सुझाव दिन्छौं ताकि तपाईंको ढुवानी लागत बचत होस्)
लागत, विशेषगरी वायुमार्गद्वारा पठाउँदा।

११. प्रश्न: केमेइका भुक्तानी नीतिहरू के हुन्?
उत्तर: टी/टी (पुष्टि गरिएको अर्डर पछि ३०% अग्रिम रकम, शिपमेन्ट अघि ७०%), १००%, पश्चिमी संघीय क्विक क्यास।

१२. प्रश्न: नजिकैको बन्दरगाह कहाँ छ?
शाङ्हाई वा निङ्बो बन्दरगाह।

सम्पर्क गर्नुहोस्

अनुशंसित उत्पादहरू