केमेइ केएम-१६९२ २५०० एमएएच वायरलेस हेड हेयर डिआइवाई शेभिङ मेसिन, समायोज्य सेरामिक ब्लेड, ९००० आरपीएम, ११ गति, धातु हेयर क्लिपर डक, रोह्स
- अवलोकन
- सोधपुछ
- सम्बन्धित उत्पादनहरू

उत्पादको नाम |
केमेइ विद्युत हेर क्लिपर |
मोडेल नम्बर |
केएम-१६९२ |
फाइदाहरू |
* केमेइद्वारा निर्मित ११ गतिहरू नियन्त्रणका लागि रोलिङ फङ्शन * समायोज्य रड दायाँ र बायाँ दुवै तर्फका व्यक्तिहरूका लागि उपयुक्त
|
प्रमाणपत्रहरू |
* आइएसओ ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी * यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी ६२१३३ (ब्याट्रीका लागि)
|
उत्पादको रङ्गहरू |
निलो, कालो (२ रंग विकल्पहरू) |
सामानहरू |
* क्लिपर एक्स १ * डक एकवटा
* केबल एक्स१
* ब्लेड प्लाटिकल एडाप्टर X 6
* तेलको बोतल एक्स१
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1
* रङ्गिन डब्बा X1
|
सामग्री |
* शरीर: धातु * ब्लेड: स्टेनलेस स्टील + सेरामिक
|
प्रविधि डाटा |
* २५००एमएएच लि-बैट्री * ९०००आरपीएम (११ गति समायोज्य मोटर)
* ५डब्ल्यू
* ५भी
* ११०-१२०भीएल
* १-३ घण्टा चार्जिङ समय
* १०० मिनेट भन्दा बढी प्रयोग समय
* कर्डलेस
|
आकार |
* ट्रिमर: १९०mm*६०mm * बक्सः 270mm*62mm*236mm
* कार्टन:490*400*490mm
* प्रत्येक कार्टनमा २४ वटा
|
तौल |
* डब्बा: ग्राम * कार्टन: २९ किलोग्राम
|
एलइडी प्रदर्शन |
* आरपीएम * शक्ति सन्तुलन
|
अनुप्रयोग परिदृश्य |
* बार्बर शॉपको विस्तृत काट्ने औजार * व्यक्तिगत शरीर/माथि को रोम हटाउने मेसिन
* धेरै नातेदारहरूलाई उपहार: बॉयफ्रेन्ड, पति, भाइहरू, बुबा, बुबाको बुबा
|














उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।
२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।
३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।
४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।
५. प्रश्न: सेवा नेतृत्व समय कति हो?
उत्तर: पठाउने समय
* तपाईंले शेष रकम तिर्नु भएपछि कुनै परिवर्तन नगरी ढुलाइ गरिन्छ — ३-७ दिन * यदि OEM अर्डरहरू हाम्रो सँगको अनुबन्ध वा समझौतामा आधारित छन् भने
sales
भुक्तानी समय
* अनलाइन भुक्तानी छिटो हुन्छ — १-३ दिन
* अफलाइन/टीटी — ३-७ दिन
६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी त्यो गर्न सक्छौं, उत्पादनहरूको लागि MOQ ५००-१००० पिस र रङ्ग बक्सको लागि २००० पिससँग।
७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।
८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।
९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।
१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
उत्तर: निश्चित रूपमा, वैश्विक ब्राण्ड मूल्य प्रबन्धन प्रणाली ब्राण्ड एजेन्ट — SVIP — VIP — थोक
* मात्रा वा वार्षिक क्रय रकम वा एजेन्टको मूडमा आधारित
* नमुनाको लागत थोक मूल्यको दोब्बर हुन्छ (सामान्यतया तपाईंलाई तेलको बोतल निकालेर पठाउन सुझाव दिन्छौं ताकि तपाईंको ढुवानी लागत बचत होस्)
लागत, विशेषगरी वायुमार्गद्वारा पठाउँदा।
AR
BG
CS
DA
NL
FI
FR
DE
EL
HI
IT
JA
KO
PL
PT
RO
RU
ES
SV
TL
ID
UK
VI
TH
TR
MS
BE
AZ
BN
LO
LA
NE
SO
MY
KK
SU
TG
UZ
KY







