सम्पर्क गर्नुहोस्

केमेइ केम-१५९२ धातुको घर, १२००एमएएच लि-ब्याट्री, ६डब्ल्यू एएफ कोटिङ ब्लेड केश काट्ने मेसिन, एलइडी प्रदर्शन, नयाँ ३ रङ्का विकल्प, विस्तृत क्लिपरहरू

केमेइ केम-१५९२ धातुको घर, १२००एमएएच लि-ब्याट्री, ६डब्ल्यू एएफ कोटिङ ब्लेड केश काट्ने मेसिन, एलइडी प्रदर्शन, नयाँ ३ रङ्का विकल्प, विस्तृत क्लिपरहरू

  • अवलोकन
  • सोधपुछ
  • सम्बन्धित उत्पादनहरू
उत्पादको नाम
केमेइ विद्युत बाल काट्ने मेशिन
मोडेल नम्बर
केएम-१५९२
प्रमाणपत्रहरू
* आइएसओ ९००१, बीएससीआइ, सीई, रोह्स, एफसीसी
* यूएन३८.३/एमएसडीएस/आइईसी ६२१३३ (ब्याट्रीका लागि)
उत्पादको रङ्गहरू
कालो, ग्रे, सिल्भर (३ रङ्को छनौट)
सामानहरू
* ट्रिमर एकवटा
* केबल एक्स१
* ब्लेड प्लास्टिक अडाप्टर (१ एमएम/२ एमएम/३ एमएम) तीनवटा
* तेलको बोतल एक्स१
* ब्रश एक्स१
* बहुभाषिक मेनु X1
* रङ्गिन डब्बा X1
सामग्री
* शरीर: मेटल + एबीएस + एलइडी
* ब्लेड: स्टेनलेस स्टील ब्लेड + एएफ कोटिङ
एएफ कोटिङका फाइदाहरू:
हेयर क्लिपरका ब्लेडमा ए.एफ. कोटिङ एउटा उच्च प्रदर्शन, जलविरोधी र तेलविरोधी, कम घर्षण रक्षात्मक फिल्म हो। यसले दागहरू चिप्नबाट रोक्छ र सजिलै सफा गर्न सकिने बनाउँछ, र ब्लेडहरू सुग्राही रूपमा चल्न र घिसिएर खराब हुनबाट बचाउँछ।
यसले सफाइ सजिलो गर्ने, सुग्राही सञ्चालन गर्ने र टिकाउपन बढाउने मुख्य फाइदाहरू प्राप्त गर्छ, जसले प्रयोगकर्ताको अनुभवलाई धेरै उत्तम बनाउँछ।
प्रविधि डाटा
• १२०० एमएएच लि-ब्याट्री
• ७५०० आरपीएम (उच्च गतिको मोटर)
• ६ वाट
* ५भी
* ११०-१२०भीएल
* १-३ घण्टा चार्जिङ समय
* १०० मिनेट भन्दा बढी प्रयोग समय
* कर्डलेस
• केवल १ गति
आकार
• ट्रिमर: १५३ मिमी × ४५ मिमी
• डिब्बा: ६६ मिमी × ९८ मिमी × २०० मिमी
• कार्टन: ४२० × ४१० × ३५० मिमी
* प्रति कार्टनमा ४० वटा
तौल
• डिब्बा: ९०० ग्राम
* कार्टनः २५ किलो
एलइडी प्रदर्शन
* आरपीएम
* शक्ति सन्तुलन
* ब्लेड सूचना तेल लगाउँदै
* चार्ज सूचना (रातो चार्जको लागि छोटो छ, हरियो चार्जको लागि हो)
अनुप्रयोग परिदृश्य
* बार्बर शॉपको विस्तृत काट्ने औजार
* व्यक्तिगत शरीर/माथि को रोम हटाउने मेसिन
* धेरै नातेदारहरूलाई उपहार: बॉयफ्रेन्ड, पति, भाइहरू, बुबा, बुबाको बुबा
१. प्रश्न: के तपाईं निर्माता हुनुहुन्छ वा व्यापारिक कम्पनी? र म तपाईंहरूलाई भेट्न सक्छु?
उत्तर: हामी निर्माता हौँ र हामी जेजियांग प्रान्त, यीवूमा स्थित छौ। हामीले १० वर्षभन्दा बढी स्वास्थ्य खाजाना उत्पादहरू निर्माण गरिरहेका छौ
र हामीलाई निङबो र यीवूमा दोनो फैक्टरीहरू छन्। हाम्रो भेट्न स्वागत छ।

२. प्रश्न: तपाईंको MOQ कति हो?
उत्तर: MOQ प्रत्येक मॉडलको लागि एक कार्टन हो।

३. प्रश्न: हामी सैन्पलसँग कसरी प्राप्त गर्न सक्छौं र यो कति समय लाग्छ?
उत्तर: तपाईंले भुक्तानी गर्दा हामी सैन्पल व्यवस्थापन गर्नेछौ र बादमा आदेश दिन भएपछि सैन्पल भुक्तानी फिर्ता गर्नेछौ। यसले तपाईंको देशमा वायुपथ द्वारा आफ्नो पुग्न लागि लगभग ७ दिन लाग्छ।

४. प्रश्न: तपाईंको भुक्तानी शर्तहरू के हुन्?
उत्तर: हामी TT, PayPal, Western Union, Visa, Master Card र e-Checking लाई स्वीकार्छौ।

५. प्रश्न: सेवा नेतृत्व समय कति हो?
उत्तर: पठाउने समय
* तपाईंले शेष रकम तिर्नु भएपछि कुनै परिवर्तन नगरी ढुलाइ गरिन्छ — ३-७ दिन * यदि OEM अर्डरहरू हाम्रो सँगको अनुबन्ध वा समझौतामा आधारित छन् भने
sales
भुक्तानी समय
* अनलाइन भुक्तानी छिटो हुन्छ — १-३ दिन
* अफलाइन/टीटी — ३-७ दिन


६. प्रश्न: के हामी दोनो उत्पादन र पैकेजमा हाम्रो खस लोगो राख्न सक्दछौ?
उत्तर: हो, हामी त्यो गर्न सक्छौं, उत्पादनहरूको लागि MOQ ५००-१००० पिस र रङ्ग बक्सको लागि २००० पिससँग।

७. प्रश्न: के तपाईंले सबै उत्पादहरूको लागि ई-कॅटलॉग र मूल्यसूची प्रदान गर्दछ?
उत्तर: हो, हामी ई-कॅटलॉग छ, तर हामी सबै उत्पादहरूको लागि मूल्यसूची प्रदान गर्दैनौ।

८. प्रश्न: तपाईंको गारंटी र पछाडीको सेवाको बारेमा के हुन्छ?
उत्तर: गारंटी एक वर्षको हो। हामी कुनै भएको उत्पादहरूको लागि जिम्मेवार छौं र यदि गुणस्तरको समस्या घट्छ, हामी तपाईंलाई भएकोलाई बदल्ने गर्छौ। तथापि, तपाईंले भएकोलाई हामीलाई फर्किनु पर्न सक्छ र शिपिङ्गको खर्च भुक्तानी गर्नु पर्न सक्छ।

९. प्रश्न: के तपाईंको कारखानामा गुणस्तरको जाँच छ?
उत्तर: हो, हामी पूर्णाङ्ग उत्पादन, अनुकूलन र पैकेजिङ्गको गुणस्तर जाँच्ने पेशेवर टीम छ। हामी पनि प्रत्येक कार्टनमा प्लास्टिक विवन बैग लगाउन्छौ जसले सामानलाई सुरक्षित राख्छ।

१०. प्रश्न: के हामी तपाईंको कारखानाबाट सबैभन्दा छोटो मूल्य प्राप्त गर्न सक्दछौ?
उत्तर: निश्चित रूपमा, वैश्विक ब्राण्ड मूल्य प्रबन्धन प्रणाली ब्राण्ड एजेन्ट — SVIP — VIP — थोक
* मात्रा वा वार्षिक क्रय रकम वा एजेन्टको मूडमा आधारित
* नमुनाको लागत थोक मूल्यको दोब्बर हुन्छ (सामान्यतया तपाईंलाई तेलको बोतल निकालेर पठाउन सुझाव दिन्छौं ताकि तपाईंको ढुवानी लागत बचत होस्)
लागत, विशेषगरी वायुमार्गद्वारा पठाउँदा।

११. प्रश्न: केमेइका भुक्तानी नीतिहरू के हुन्?
उत्तर: टी/टी (पुष्टि गरिएको अर्डर पछि ३०% अग्रिम रकम, शिपमेन्ट अघि ७०%), १००%, पश्चिमी संघीय क्विक क्यास।

१२. प्रश्न: नजिकैको बन्दरगाह कहाँ छ?
शाङ्हाई वा निङ्बो बन्दरगाह।

सम्पर्क गर्नुहोस्

अनुशंसित उत्पादहरू